Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα πραγματοποιήσαμε μαζική και δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο και δείξαμε τη διάθεση μας να μην αφήσουμε έτσι και τους εκβιασμούς απέναντι στους γονείς που δεν πλήρωσαν την άδικη και απαράδεκτη απόφαση για αύξηση των τροφείων. Ταυτόχρονα απαιτήσαμε να πάρουν και τα παιδιά των άνεργων μητέρων. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους και  πρέπει να έχουν τη δυνατότητα και τις προϋποθέσεις να ψάξουν για δουλειά. Η πλειοψηφία του κόσμου που είναι στο σπίτι σίγουρα δεν είναι από δική τους επιλογή.
Να διευκρινίσουμε, βέβαια ότι και αύριο να εγκριθούν οι αιτήσεις δεν θα λειτουργήσουν οι σταθμοί γιατί δεν έχουν εγκριθεί οι δίμηνες συμβάσεις και εφόσον εγκριθούν οι δίμηνες συμβάσεις, με ότι συνέπειες έχει αυτή η επιλογή στον παιδαγωγικό χαρακτήρα της προσχολικής αγωγής, δεν ξέρουμε πώς θα λειτουργήσουν οι σταθμοί μετά την λήξη αυτών.
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να μας δώσει την οριστική απάντηση για την στάση που θα κρατήσει απέναντι στους γονείς την Παρασκευή το πρωϊ και να συζητήσουμε στην συνέλευση μας τι θα πράξουμε από δω και πέρα.
 Αύριο το απόγευμα θα γυρίζει  αυτοκίνητο σε όλο το Χαϊδαρι και θα ενημερώνει τον κόσμο για την κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς.
Να είστε όλοι οι γονείς στη Γενική Συνέλευση άσχετα εάν έχει ή όχι εγκριθεί το παιδί στους παιδικούς σταθμούς. Τα προβλήματα είναι συνολικότερα και μας αφορούν όλους μας.
Καλούμε την Παρασκευή 9/9 και 19:00μ.μ. στο Παλατάκι. Μόνο η συλλογική απάντηση και ο συλλογικός αγώνας είναι που τους τρομάζει και μπορεί να βάλλει φρένο στη σαρωτική επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου