Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

προσοχή.....!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ
Μην υποκύπτετε στις πιέσεις
Μην τσιμπάτε στα δολώματα.
εκτάκτως 
27/01/11 και ώρα 20:00μ.μ., στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ , στην παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου για τις απαράδεκτες τακτικές της Δημοτικής Αρχής.
Η Δημοτική Αρχή κλείνει ατομικά ραντεβού για να πιέσει τους γονείς να δεχτούν να πληρώσουν την αύξηση των τροφείων. Χρησιμοποιώντας την τακτική «μαστιγίου και καρότου» προσπαθούν είτε να φοβίσουν είτε να τουμπάρουν γονείς  κάνοντας τους ατομικές εκπτώσεις.   
Τι μας πέρασαν, μαθητές Γυμνασίου που ο διευθυντής μας  καλεί στο γραφείο για να μας τραβήξει το αυτί και να μας συνετίσει. Τι θέλουν, να παζαρέψουμε την αξιοπρέπεια μας κοστολογώντας την αξία των παιδιών μας.
 Φτάνουν πια οι εκπτώσεις και η στάση αναμονής, περνάμε στη φάση της διεκδίκησης και του αγώνα.
Οι ατομικές διαπραγματεύσεις και τα παζάρια είναι για να μας πιέσουν και να περάσουν τα σχέδια τους για αυξήσεις τροφείων, για ιδιωτικοποίηση και κλείσιμο σταθμών.
Αυτή τους η ενέργεια δείχνει πόσο στριμωγμένοι είναι. Συσπειρωμένοι στον σύλλογό μας, μέσα από την συλλογική δράση θα βάλλουμε εμπόδια στην τωρινή αύξηση και θα προετοιμάζουμε την απάντηση μας  για τα χειρότερα που έρχονται.

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/1/11, ΣΤΙΣ 11:00 π.μ., στην Πλατεία Ηρώων, στο Χαϊδάρι.

Έχουν τρομοκρατηθεί μπροστά στην αποφασιστικότητα μας να  επιβάλλουμε το δίκιο μας και πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν κάνουμε πίσω. Είναι αυτοί αποφασισμένοι να μας εξοντώσουν και εμείς αποφασισμένοι να τους εμποδίσουμε με την συλλογική μας πάλη για να κερδίσουμε τα αυτονόητα για μας και τα παιδιά μας.

ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

1 σχόλιο:

  1. Με καλεσαν και εμενα στο δημαρχειο του χαιδαριου και Κα Τοκατλιδη με υφος συγκλητικου μου ανακοινωσε οτι η πληρωνω η κλεινει ο παιδικος σταθμος , φυσικα η απαντηση μου ηταν οτι δεν πληρωνω καμια αυξηση για κατι το οποιο εχει επιδοτηση απο την ευρωπη και εαν ηθελαν αυξηση να την ζηταγαν στην αρχη της χρονιας και οχι εκβιαστικα στην μεση της περιοδου και ουτε να βαζουν τους εργαζομενους στους παιδικους σταθμους να παρακαλαν λες και ειναι ζητιανοι να πληρωσουμε για να μην απολυθουν επιδη η δημοτικη αρχη παιρτνει τα λεφτα και τα χαλαει αλλου και αυτοι οι ανθρωποι εχουν αξιοπρεπεια και δεν θα την κανει σκουπιδι ο καθε δημαρχος επιδη ετσι του αρεσει.Eπισης εαν θελουν να πληρωνω ολα τα εξοδα του παιδικου σταθμου θα κοβουν τιμολογιο παροχης υπηρεσιων αφου πλεον παρεχουν υπηρεσιες καιθα πρεπει να γνωριζω που πανε τα λεφτα που εδωσα ποσο ρευμα γκαζι και οτι αλλο αγοραζουν αφου ειναι με δικα μου χρηματα.
    κανονικα ολοι η γονεις να μην δεχτουν να πληρωσουν καμια αυξηση ας ζητησουν να καταργηθει το φαγητο αφου ουτος η αλλος υτα παιδια δεν τρωνε τιποτα εκει και να τους βαζουμε εμεις απο το σπιτι φαγητο να τρωνε οπως κανουν στο νηπιαγωγειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή