Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Νεα Γενική Συνέλευση 3/4 (το 85% των Γονέων ΔΕΝ πληρωσε την αύξηση )


Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΛΗ ΕΦΕΡΕ
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ.
ΤΟ 85% ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

Με το πιο ισχυρό όπλο μας εμποδίσαμε την υλοποίηση της άδικης και απαράδεκτης απόφασης για αύξηση των τροφείων, την συλλογική πάλη μας. Τι πιο ηχηρό και ισχυρό τεκμήριο από την θέληση της πλειοψηφίας των γονέων;
Μας βρήκαν απέναντί τους, νιώσανε τη δύναμη της πλειοψηφίας και θα προετοιμαστούμε για τις εγγραφές τον Ιούνιο. Δεν θα επιτρέψουμε σε  κανέναν να εκβιάσει τους γονείς, θα πληρώσουμε τα τροφεία που πληρώναμε μέχρι τώρα και θα παλέψουμε για την κατάργηση τους. Με την ίδια αποφασιστικότητα και τον Ιούνιο θα διατρανώσουμε τη θέληση μας να μην γίνουν αυξήσεις, οι παροχές στην προσχολική αγωγή πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου και να συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση και ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών μας.
Δε θα μείνουμε στις αυξήσεις γιατί μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο της διαπαιδαγώγησης, οι υλικές συνθήκες, το προσωπικό κ.α. Καταγγέλλουμε την τακτική της Δημοτικής Αρχής να βάζει χορηγούς μέσα στους παιδικούς σταθμούς (βλέπε Ευρωγνώση), να αντιμετωπίζει τα παιδιά μας ως εν δυνάμει πελάτες τις αλυσίδας και να πειραματίζεται με το  ψυχισμό τους.
Δείξαμε την αποφασιστικότητα μας και την μαχητικότητα μας να παλέψουμε για παιδικούς σταθμούς που δεν θα είναι παιδοφυλακτήρια. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν παρεμβάσεις και δράσεις για το περιεχόμενο της παιδαγωγικής διαδικασίας, την καταλληλότητα των κτιρίων, τη διατροφή των παιδιών, το παιδαγωγικό προσωπικό. Δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να αυθαιρετεί σε βάρος των παιδιών μας.


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 3/4/2011, ΣΤΗ  ΝΕΛΕ (Κολοκοτρώνη 36), 11:00 π.μ.


Να μη λείψει κανείς, δύναμη μας η συλλογική πάλη, Θα προετοιμαστούμε για τη μάχη του Ιούνη και των εγγραφών, κανένας γονέας δε θα είναι μόνος του. Η πλειοψηφία έχει τη δύναμη και οι γονείς είμαστε η πλειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου