Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

θα ¨ψάλουμε ¨τα κάλαντα ....Πέμπτη 30 Δεκ 2010 6:00 μμ

Αγαπητοί γονείς,

η παρουσία μας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ήταν ιδιαίτερα έντονη και ενοχλητική! Το κλίμα που επικράτησε ήταν οξύτατο, αφού η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου, πυροδοτούσε συνεχείς συγκρούσεις.

Οι εργαζόμενοι μουσικοί και τα μέλη του Πνευματικού Κέντρου, ένωσαν τις φωνές τους με τους ανθρώπους από το κολυμβητήριο και τους Παιδικούς σταθμούς και έγινε σαφές πως δεν παρακαλάμε αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και πως δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση το ξεπούλημα του πολιτισμού, του αθλητισμού και της παιδείας αλλά ούτε και την αύξηση των τροφείων.

Φυσικά, ξέρουν καλά να κρύβουν την ταραχή που τους προκαλούμε....

αλλά αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που θα πρέπει να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας, ώστε να πάψουν επιτέλους να παριστάνουν τους άνετους.

Η επόμενη κίνηση είναι να συντονιστούμε με τους τοπικούς φορείς, συλλόγους κτλ και να οργανώσουμε κάτι πιο δυναμικό αυτή τη φορά.

Ραντεβού στο κολυμβητήριο την Πέμπτη 30 Δεκέμβρη, στις 6: 00 μ.μ. για να τους τα ψάλλουμεΜαζί με τους μουσικούς και τα όργανα της φιλαρμονικής, γονείς και παιδιά με τα τρίγωνα μας για να πούμε τα δικά μας κάλαντα στους δρόμους της πόλης μας.

Η συμμετοχή και η φυσική παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

Καιρός να καταλάβουνε ότι θα μας βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους...δεν ζητάμε πολυτέλειες, αλλά τα αυτονόητα!!!
χρόνια πολλά σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου